Logotype Yrkeshögskolan

ÖPPET HUS - 25 mars kl. 13-15

Nystart för tre utbildningar

Glädjande nyheter! Tre av våra utbildningar har blivit beviljade tre nya utbildningsstarter. Elkraftingenjör, Automationsingenjör - Mjukvara och VA-projektör kommer att starta igen redan i augusti.

Igår fick vi besked från Myndigheten för yrkeshögskolan att tre av Yrkeshögskolan Jönköping och Tekniska Högskolan i Jönköping befintliga utbildningar har blivit beviljade med tre nya utbildningsstarter.

Elkraftingenjör, 400Yhp
El- och kraftförsörjning är en viktig framtidsfråga för hela samhället. Det innebär att det kommer att finnas stor efterfrågan på kompetenta medarbetare inom området, under lång tid framöver. Som elkraftingenjör är det lätt att få jobb efter examen, med möjlighet att utvecklas vidare i sitt yrke. Läs mer om utbildningen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Automationsingenjör - Mjukvara, 400 Yhp
Under utbildningen får du fördjupade kunskaper om process- automationsutveckling inom avancerad tillverkning och lära dig att konstruera nya tillverkningsprocesser. Grunden i utbildningen utgörs av vår populära automations- och robotingenjörsutbildning. Läs mer om utbildningen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

VA-projektör, 200 Yhp
Utbildningen vänder sig till dig som har en gymnasieexamen eller arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggning eller entreprenad. Utbildningen ger dig kompetensen att beräkna, projektera och dimensionera både större och mindre VA-anläggningar samt att göra underhållsplanering. Läs mer om utbildningen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..